ABS javítás

Az ABS rendszer

Az ABS egy angol mozaikszó (anti-lockbreaksystem), magyarul blokkolásgátlót jelent. Feladata az autó menetbiztonságának biztosítása.

A jármű gyorsulási és lassulási képességét nagyrészt a kerekek tapadása határozza meg. Jó tapadásról akkor beszélünk, ha a kerék és az út között nincs csúszás, mivel egy csúszó autó lassabban és nagyobb utat megtéve képes csak megállni. Az ABS rendszer megakadályozza a megcsúszást erős fékezéskor.

A rendszer központi része a hidraulikus egység – ez állítja elő a fékfolyadék nyomását. Az autó minden kerekénél egy jeladó van elhelyezve, ami a kerekek szögsebességét méri és ezeket az adatokat továbbítja a vezérlőegységnek. Így az kerekenként tudja szabályozni a féknyomás erősségét. Addig csökkenti a féknyomást, amíg a kerék blokkolása meg nem szűnik, azaz amíg nem kezd el újra szabadon forogni.

Az ABS rendszer előnyei:

  • a legtöbb esetben csökkentheti a fékutat
  • vészfékezéskor biztosítja az irányíthatóságot
  • eléri a maximális fékhatást

Sajnos néhány hátránya is van:

  • kockaköves úton, friss hóban, sáros úton megzavarodhat, és nem tud megfelelő hatékonysággal működni

ABS rendszer javításával kapcsolatban várjuk megkeresését!

pixelfix.hu_3

Fix áras ABS javítás: ABS elektronikákat fix áron, 35.000Ft.ért vállaljuk. Ez alól egy kivétel van, az ATE rendszerű nyomásszenzor hibás egységek, melyeket egységesen 65.000Ft-ért javítunk.

A kiszerelt Suzuki ABS hidraulika tömb hibáját 55.000 Ft-os áron javítjuk.

Azonnal javítjuk: az ABS javítás a legtöbb esetben megvárható.

Valóban képzett szakemberek: csapatunkban kizárólag szakirányú diplomával és ABS / ESP elektronika fejlesztés és gyártás tapasztalattal rendelkező munkatársak dolgoznak, tiszta, rendezett körülmények között – ABS ESP javítást csak így lehet megbízhatóan végezni.

Garancia: a javításokra 1 év garanciát adunk.

Minden raktáron: a javítási procedúra gyorsasága érdekében MINDEN rendszeresen előforduló javításhoz raktáron tartunk alkatrészt. Így a javítás valóban 1 óra, és nem 2-3 hét amíg az alkatrész megjön.

Ingyenes futár: a kiszerelt egységeket ingyenesen begyűjtjük és visszaszállítjuk az ország egész területén.

Jellemző ABS / ESP tipusok:

- BMW ABS javítás: BMW E38 ABS 265 950 001, BMW E39 ABS – 265 950 005

- Audi ABS javítás:

- VW ABS javítás:

- SAAB ABS javítás:

- Peugeot ABS javítás:

- Renault ABS javítás:

- Mercedes ABS javítás:

- Egyéb:

Share Button