Motorvezérlő ÁSZF

Az általános szerződési feltételek motorvezérlő elektronikákról szóló menüpontja abból a célból jött létre, hogy kiszűrjük a javításból adódó félreértéseket, tekintve, hogy a szervízünkbe javításra hozott motorvezérlők 60%-ában nincsen hiba és téves diagnózis alapján juttatják el hozzánk. Ezeket pedig mérésekkel kiszűrni nem lehet.

Ezért hoztuk létre az alábbi javítási feltételeket:

Opel és Fiat motorvezérlő elektronikák javításának feltételei:

  1. A motorvezérlőt kiszerelve, forgalmi másolattal és ismert hibakódokkal, hibaüzenetekkel kell szervizünkben leadni.
  2. Minden sikeres javításra 1 év garanciát adunk, amelynek ára a legtöbb esetben  45.000-65.000 Ft-ig terjed.
  3. Garanciális javítás esetén a ki-, és visszaszerelés, illetve minden egyéb szállítási költség a megrendelőt terheli.
  4. Abban az esetben, ha NEM az egységben van a hiba, illetve látható és mérhető hibája nincs, úgy munkadíjnak 12.000 Ft-ot számolunk fel.
  5. Amennyiben a megrendelő a javított egységet átvette és kifizette, és a vezérlő a beszerelés után sem tökéletes, esetleg működésképtelen, úgy a megrendelő 100%-os pénzvisszafizetésre jogosult, de csak abban az esetben, ha a hibásan megjavított vezérlőt a szervizünkben leadja. Ha a megrendelő nem kívánja leadni a hibás egységet, úgy a pénzvisszatérítésre sem jogosult.
  6. Az Ügyfelek által megrendelt cseredarabokat később nem áll módunkban visszavásárolni.

Ügyfeleink a hozzánk leadott motorvezérlővel a fent említett feltételeket elfogadják, annak pontjaival és kitételeivel egyetértenek.

Speciális motorvezérlő javításának feltételei (Opel és Fiat vezélőkre nem vonatkozik):

Az elmúlt 10 év tapasztalatai alapján a következőket lehet elmondani a leadott motorvezérlőkről:

– A vezérlők kb. 60%-ának nem volt baja, téves diagnózis alapján kerültek hozzánk.

– A további 30%-a bikázás, hegesztés, km óraállás manipuláció, szakszerűtlen javítás, beázás miatt ment tönkre, vagy egész egyszerűen nem az autóba való (külföldről frissen behozott javítgatott darab) – ezek egyike sem javítható.

– A maradék 10% lesz csak javításra alkalmas, így azt tapasztaltuk, hogy 10-ből 9 alkalommal nem volt értelme kollégáink munkájának. Erre való tekintettel arra kérjük Ügyfeleinket, hogy csak akkor hozzák el a motorvezérlőket javításra, ha úgy érzik a fentieknek eleget téve a javítható 10%-ba sorolhatóak.

Minden átvizsgálásra leadott vezérlő alapdíja 20.000 Ft, ezen felül számoljuk fel a javítás, illetve egyéb szolgáltatások (pl. bontott cseredarab beszerzés, klónozás) költségét. Az alapdíj kifizetése független a javítás sikerességétől, ez a bevizsgálás mindenkori ára.

 

Kérjük, csak akkor vegyék igénybe ezen szolgáltatásunkat, ha a fentiekkel maradéktalanul egyetértenek.

Ügyfeleink a hozzánk leadott motorvezérlővel a fent említett feltételeket elfogadják, annak pontjaival és kitételeivel egyetértenek.

 

Share Button