ABS ESP javítás

ABS/ESP hiba javítása

Az ABS/ESP hibát legtöbb esetben az elektronika javításával tudjuk megszüntetni, amelynek ára 35.000 Ft – 1 év garanciával. 

Az ABS elektronika teljes felújítására is van lehetőség, ennek ára 55.000 Ft és 3 éves garancia jár hozzá.

Kivételt képez az elektronika javítások között a Volkswagen Crafter és a Mercedes Sprinter ABS javítás, melyek hibáit 65.000 Ft-os áron tudjuk javítani 1 éves garanciával, illetve az Audi A6-os ABS egységeket javítása, melyek egységesen 65.000 Ft-ba kerülnek szintén egy éves garanciával.

Egyéb típusok:

BMW E38, E39, X5 elektronika javítás: 38.000 Ft, hidraulika javítás: 65.000 Ft. Garancia minimum 1 év.

A hidraulika blokk (ABS kocka) meghibásodása esetén  az ABS egységet a  hidraulika blokk (ABS kocka) cseréjével tudjuk javítani, amelynek ára 65.000 Ft – 1 év garanciával. (Suzuki ABS hidraulika javítás esetén más feltételek érvényesek. Ebben az esetben keresse ezt az oldalunkat.) 

Kivétel: Az ESP-vel felszerelt D Corsa esetén 95.000 Ft a hidraulika csere kiszerelten érkezve, autóval együtt érkezés esetén ez 110.000 Ft.

A javítás mindkét esetben körülbelül 1 órát vesz igénybe, amely irodánkban megvárható (célszerű előre egyeztetett időpontban megjelenni) vagy csomagküldéssel intézhető.  Tekintve, hogy nem autószerelő műhely vagyunk, csak a kiszerelt egységek elektronikáját javítjuk!

Elektronika javítás ára: 35.000 Ft – 1 év garanciával

Elektronika javítás ára: 35.000 Ft – 1 év garanciáva

Hidraulika blokk cseréjének ára: 65.000 Ft – 1 év garanciával

Hidraulika blokk cseréjének ára: 65.000 Ft – 1 év garanciával

ABS/ESP meghibásodása

Az ABS/ESP vezérlők meghibásodásai konstrukciós okokra vezethető vissza, ezért ebben az esetben a bontott egység beépítése nem célszerű, hiszen az újból meghibásodhat. Kollégáink a tervezési, illetve a gyártási hibából eredő problémát tudják javítani. Ezáltal sem az elektronika, sem pedig a hidraulika blokk (ABS kocka)  nem hibásodhat meg újra, így garantálva az ABS/ESP vezérlő hosszú távú stabil működését.

Segítőkész, profi csapat várja, több éves szakmai tapasztalattal!

 

Share Button