ÁSZF

   1. Az egységek többségét kiszerelve kell eljuttatni telephelyünkre, ez ügyben kérjük, érdeklődjön kollégáinknál! Amennyiben komplett autóval érkeznek, és az általunk javítandó egységen kívül más is hibás az autóban, akkor a hibalámpák ugyanúgy világíthatnak a későbbiekben is.  
   2. Minden sikeres javításra  minimum 1 év garanciát vállalunk. A cseredarabok garanciájáról érdeklődjön kollégáinknál!
   3. Az egységek javításánál a melléjük csomagolt információk alapján járunk el, így előzetesen, több nappal vagy héttel ezelőtt elhangzott információkat sajnos nem tudunk figyelembe venni.
   4. A részünkre javításra vagy cserére leadott egységről, amennyiben az Ügyfél és/vagy a szerelő megállapította, hogy hibás, ezt kollégáink elfogadják és nem végeznek rajta újbóli bevizsgálást. Abban az esetben, ha kiderül, hogy rossz volt a diagnózis, az Ügyfél pénzvisszatérítésre nem jogosult.
   5. Amennyiben az egység átvizsgálása során látható-mérhető hibát nem találunk, úgy 12.000 Ft-os átvizsgálási díj fizetendő. Kivétel ez alól mindazon motorvezérlő típus, ami nem Fiat vagy Opel, ebben az esetben az alapdíj 20.000 Ft.
   6. Az átvizsgálás során a kollégáink által megállapított diagnózist Ügyfeleink elfogadják. Ellenkező esetben előre kell jelezzék, hogy közjegyző felügyelete mellett dokumentáljuk a munkafolyamatot. Amennyiben ezt nem jelzik előre, úgy kollégáink diagnózisát el kell fogadniuk.
   7. Sok esetben nincs lehetőség a javítás, illetve a bevizsgálás előtti állapot helyreállítására, ezt Ügyfeleinknek figyelembe kell venniük.
   8. Garanciális javítás esetén a ki-, és visszaszerelés, illetve minden egyéb költség (benzin, bérautó, autószállító tréler) a megrendelőt terheli, ilyen jellegű költségtérítést cégünk nem vállal.
   9. Az Ügyfelek által megrendelt bontott cseredarabokat később nem áll módunkban visszavásárolni – ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a feltanítást nem tudták elvégezni.
   10. Amennyiben a megrendelő a javított egységet átvette és kifizette, és az a beszerelés után sem tökéletes, esetleg működésképtelen, úgy a megrendelő 100%-os pénzvisszafizetésre jogosult, de csak abban az esetben, ha a hibásan megjavított egységet szervizünkben leadja (- ez nem határidőhöz kötött). Ha a megrendelő nem kívánja leadni a hibás egységet, úgy a pénzvisszatérítésre sem jogosult.
   11. Azokat az egységeket, amelyekért több mint 6 hónapig nem jelentkeznek, illetve az Ügyfél nem kéri elszállításukat, nem áll módunkban megőrizni és leselejtezésre kerülnek – visszaadni, visszakeresni fél év után már nem tudjuk.
   12. Ügyfeleink a hozzánk leadott egységekkel a fent említett feltételeket elfogadják, annak pontjaival és kitételeivel egyetértenek.
Share Button