ÁSZF

  1. Az egységek többségét kiszerelve kell eljuttatni telephelyünkre, ezügyben kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!
  2. Minden sikeres javításra  minimum 1 év garanciát vállalunk. A cseredarabok garanciájáról érdeklődjön kollégáinknál!
  3. Az egységek javításánál a melléjük csomagolt információk alapján járunk el, így előzetesen, több nappal vagy héttel ezelőtt elhangzott információkat sajnos nem tudunk figyelembe venni.
  4. Garanciális javítás esetén a ki-, és visszaszerelés, illetve minden egyéb költség (benzin, bérautó, autószállító tréler) a megrendelőt terheli, ilyen jellegű költségtérítést cégünk nem vállal.
  5. Az Ügyfelek által megrendelt bontott cseredarabokat később nem áll módunkban visszavásárolni – ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a feltanítást nem tudták elvégezni.
  6. Amennyiben a megrendelő a javított egységet átvette és kifizette, és az a beszerelés után sem tökéletes, esetleg működésképtelen, úgy a megrendelő 100%-os pénzvisszafizetésre jogosult, de csak abban az esetben, ha a hibásan megjavított egységet szervizünkben leadja (- ez nem határidőhöz kötött). Ha a megrendelő nem kívánja leadni a hibás egységet, úgy a pénzvisszatérítésre sem jogosult.
  7. Azokat az egységeket, amelyekért több mint 6 hónapig nem jelentkeznek, illetve az Ügyfél nem kéri elszállításukat, nem áll módunkban megőrizni és leselejtezésre kerülnek – visszaadni, visszakeresni fél év után már nem tudjuk.
  8. Ügyfeleink a hozzánk leadott egységekkel a fent említett feltételeket elfogadják, annak pontjaival és kitételeivel egyetértenek.
Share Button