Szolgáltatások

Miért ne bontott alkatrészekre építse autója jövőjét?

Arra törekszünk, hogy az autójavítás esetén, mind árban, mind minőségben a legjobbat nyújtsuk Önnek, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét néhány fontos dologra.

Lehet, hogy kap bontott alkatrészt az autójavítás áráért, de az előre nem látható működési zavarokat okozhat, például benne marad egy idegen autóazonosító száma, más a kódolás, ami összeférhetetlenségi problémákat okozhat, vagy bosszantó apró hibák jelentkezhetnek, mint, hogy a kontroll lámpa világít.

Továbbá az alkatrészeknek általában típushibából adódó hibáik szoktak lenni, a bontott alkatrészben is nagy valószínűséggel előjön ez a hiba, szemben a javítottnál, ahol általában sokkal strapabíróbb, erősebb alkatrészekre cseréljük a hibás részeket. Nem utolsó sorban a javított alkatrészre fél év garanciát vállalunk, míg a bontott alkatrészre ez nem érvényes.

Válassza tapasztalt csapatunkat, és a profi autójavítás lehetőségét! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel bátran keressen minket!

pixelfix.hu

Minden, ami autóelektronika

Az autók fejlesztésének jelentős részét teszik ki az autóelektronikai kutatások. Egy mai modern autó költségeinek kb. 20%-át adják az elektronikai berendezések. Ez a szám idővel valószínűleg még tovább fog nőni. Egy mai autóban kb. 50 számítógép és 60 elektromotor található.

Az autóelektronika fő területei az aktív biztonságtechnikai berendezések, a teljesítményt és fogyasztást szabályozó motorvezérlési rendszer, a navigáció és kényelmet szolgáló berendezések.

Az aktív biztonsági rendszerek az emberi hibákat hivatottak minimalizálni, vagy azoknak káros következményeit csökkenteni.

A navigációs rendszerek célja a tájékozódás és a megadott úti cél lehető leggyorsabb elérésnek segítése. Statikus és dinamikus rendszerek léteznek. A statikus rendszer a tárolt térképek alapján dolgozik, a dinamikus viszont figyelembe veszi az aktuális forgalmi helyzeteket is, melyről folyamatosan kapja az információkat.

Az autopilot rendszerek célja a közlekedési balesetek számának csökkentése, valamint a dugók elkerülése. Ezek a rendszerek segítik a jármű vezetőjét a biztonságos vezetésben.

Ha autóelektronika javításra van szüksége, keresse bizalommal munkatársainkat!

pixelfix.hu_2

Share Button